Om oss

Borrarens bästa vän

Produktion är nyckeln till framgång i många sammanhang och så även inom borrning och grundläggning. Bra grejer i form av effektiva maskiner och borrutrustning av hög kvalitet är viktigt, men dessutom behövs ibland en partner som kan hjälpa till om/när det kärvar.

Vi på Anytech har valt de maskiner och den utrustning vi säljer med stor omsorg för vi vet hur det ser ut ute i verkligheten. Vi finns dessutom här för dig som borrar för att hjälpa till med allt från en läckande hydraulslang, via en helt komplett utrustning till din vattenbrunn till en ”Borrkorna Special” för just ert projekt.

Anytech är en produkt av tre personers tro på hög servicenivå och personligt engagemang.

Anytech ägs och drivs av Mats, Helena och Stefan tillsammans med 6 anställda och alla vi som jobbar på Anytech gör det för att vi gillar borrning, teknik och stora maskiner! Målet är att hålla en hög kunskapsnivå hos alla som jobbar här för att våra kunder skall kunna få snabb service och korrekta svar. Den gemensamma faktorn hos personalen och den stora drivkraften i hela företaget är intresset för borrning och grundläggning, maskiner och människor.

Vi härliga nybyggda lokaler i Draget i Bålsta, där vi har ett stort lager av det du behöver till din energibrunn, din vattenbrunn och din borrning. I vår verkstad tar vi naturligtvis hand om våra egna maskiner, men vi hjälper också våra kunder med allt från föreskrivna servicar till ombyggnationer och renoveringar.

I våra lokaler har vi lager av bland annat ringborrkronor, piloter, sänkborrhammare, stag med tillbehör, spolhuvuden, nackadaptrar och reservdelar.

Anytech och Debe Flow Group

Vi är glada att kunna meddela att sedan den 1 juni har en majoritet av Anytech Scandinavia ABs aktier förvärvats av det välrenommerade företaget Debe Flow Group AB (moms: SE5560951450). De tidigare ägarna, Helena, Mats och Stefan är fortfarande aktieägare och kommer att stanna inom organisationen.

Anytech kommer att förbli intakt med momsnummer, namn, adress och personal.

Planen nu är tillväxt. Några organisatoriska förändringar i kombination med den nya finansiella styrkan hos Debe kommer Anytech att sätta mer fokus på försäljning och service av maskiner och borrutrustning.

Om du har några frågor; tveka inte att kontakta någon av oss på Anytech eller COO för Debe Flow Group; Marcus Andersson på marcus.andersson@debe.se.

För mer information om Debe Flow Group, besök deras hemsida.

Anytech och Miljön

Vi på Anytech är mycket måna om att i alla lägen värna om vår miljö.

Det transportbolag vi rekommenderar är miljöcertifierat och vi förordar alltid tågtransporter genom Europa. Vi kör alla firmans fordon i mesta möjliga mån på ECOpar (miljödiesel) och vi reser helst med tåg.

Självklart följer vi alla lagar och rekommendationer när det gäller hantering av oljor mm både på arbetsplatser och i vår egen verkstad. I största möjliga mån ser vi också till att köra allting från papper till metall till återvinning.

Anytech är medlem i Svensk Grundläggning (SAFE), FAB (Föreningen Aktiva i Borrbranschen) samt avtalsleverantör till Borrföretagen och självklart bär alla anställda ID06 vid besök ute på arbetsplatser.

Information om GDPR

Vi analyserar och inventerar våra uppgiftsregister och har påbörjat ett kontinuerligt arbete för att i framtiden säkerställa att vår information hanteras och förvaras på ett säkert sätt i och med EUs nya allmänna dataskyddsförordning som trädde i kraft under maj 2018

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan.

0 + 7 = ?