Service för grundläggningsmaskiner

Vi älskar stora maskiner!

Anytech Scandinavia har erfarna servicetekniker med fullt utrustade servicebilar och vi har dessutom servicepartners från Gällivare i norr till Malmö i söder. På detta sätt täcker vi hela landet för allt från akuta reparation på din arbetsplats till planerade ombyggnationer i vår, eller er egen, verkstad. Vårt främsta mål är att vi, med hjälp av rapporter från era borrtekniker, skall kunna förebygga problem och serva maskinerna regelbundet för att du som kund skall slippa dyra och frustrerande driftstopp ute på arbetsplatsen.

Vi arbetar med en webbaserat serviceprotokoll där våra kunder själva kan logga in och rapportera servicebehov samt se vad som gjorts på deras maskiner.

I vår verkstad i Bålsta mellan Enköping och Stockholm tar vi emot maskiner för planerade arbeten så som för ombyggnationer och renoveringar. Våra kunder lämnar också sina maskiner till oss som en mellanstation för kontroll och komplettering för att försäkra sig om att maskinen är redo att lämna ett projekt och nu går säker och fullt fungerande vidare in på nästa arbetsplats.

Vi utför alla servicearbeten i enlighet med villkoren i Reparation11 från MaskinLeverantörerna.

Besiktning Låt oss göra en fullständig besiktning av er maskin och sedan redovisa vad som behöver åtgärdas för att behålla värdet på maskinen samt förebygga framtida driftstopp och akuta insatser. Vi lämnar gärna offert med fast kostnad för att åtgärda bristerna, men om det passar er bättre kan vi också arbeta på löpande tidsdebitering.

Ring oss när din maskin tas från ett projekt och innan det går ut på nästa! På så sätt slipper borrare och övrig personal stå på den nya platsen med en maskin som inte är helt i form.

Serviceavtal Med serviceavtal servar vi er maskin/er regelbundet efter tillverkarens rekommendationer och/eller maskinens servicebok. Serviceavtalet kan kompletteras med inställelsetid för servicetekniker vid totalt driftavbrott.

Reparationer Trasig maskin eller tillbehör som exempelvis svivlar, hammare, rotationer, dämpare kan renoveras och lagas enligt förslag som sammanställts efter besiktning. Reparation görs i vår verkstad eller i era lokaler beroende på vad som är lämpligast för er.

Ombyggnationer Saknar ni en funktion på er maskin, är en spak felplacerad eller är radiostyrning det ni behöver? Vi bygger om/till efter era önskemål och kan ge råd och tips på bra lösningar.

Varmt välkommen till  oss när dina maskiner behöver lite kärlek och omvårdnad!

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan.

1 + 0 = ?