För dig som är brunnsborrare

Ta del av vår produktkatalog!

I vår katalog finner du det mesta av våra produkter. Den finns HÄR på nätet och självklart skickar vi den gärna till dig med posten om du hellre vill det. Maila oss på info@anytechab.se så skickar vi direkt.

Vi är certifierade avtalsleverantörer hos Borrföretagen!

Brunnsborrning skall inte behöva vara ett ensamt yrke

Vi på Anytech finns här för dig som borrar såväl enstaka vattenbrunnar eller energibrunnar så som stora energilager. I vårt lager finns allt du behöver för att installera en vatten- eller energibrunn; allt från kompletta pumppaket till rördetaljer och pumphus. Vi kan dessutom erbjuda dig allt från en för vår marknad anpassad borrigg via ringborrkronor till pålitliga och bra borrkronor.

Vi hjälper brunnsborrare med deras borriggar och kompressorer oavsett märke och vi har tillgång till reservdelar för inte bara till Mori, Hütte, Doosan och IngersollRand, utan kan även hjälpa dig att laga eller serva din Atlaskompressor eller din Comacchio, Nemek, Gemsa eller WellDrill borrigg.

Vi har borrutrustning i eget lager, lösningsorienterade underleverantörer och även om många av våra brunnsborrande kunder väljer att köra sina maskiner till oss, så har vi servicebilar redo att komma ut och hjälpa er att få igång ert projekt igen vid ett maskinstopp. Vårt mål är att din borrning skall bli så effektivt och smidig som möjligt.

Varmt välkommen till oss!

ERBJUDANDEN

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att alltid få de bästa och mest aktuella erbjudandena.

Kolla in vår facebooksida för att se alla våra kampanjer!

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan.

0 + 1 = ?