Borrutrustning för brunnsborrare

Borrutrustningar
BorrkronorQLX40 – QL50
DHD340 – DHD380
QLX40 – 116 eller 120 mmLagervara
Rördrivning114,3 – 323,9mmLagervara
Ringborrkronor114,3 – 323,9mmLagervara
Sänkborrhammare 3,5 – 36tumLagervara / beställningsvara
Adaptrar2″1/2 – 4″1/2APILagervara
UpprymmarkronorBeställningsvara
Knäckbänk3,5 – 24tumLagervara
Spinner140 – 170
220 – 273
mm
mm
Beställningsvara
VingstyrningarTillverkas på begäran
SpecialTillverkas på begäran

Vad önskar du dig till ditt brunns- eller energiprojekt?

När man lyssnar på brunnsborrare runt om i landet så är det lätt att tro att borrkronor är ett opålitligt släkte som antingen är svåra att få tag på eller klarar de inte av att utföra de borrningar du som brunnsborrare förväntade dig. Anytech importerar efter ett noggrant sökarbete och många tester själva borrkronor av hög och jämn kvalitet. Snart sett alla de som testat våra borrkronor har köpt fler av oss och det tar vi som bästa möjliga omdöme.

Anytech har ett stort lager av borrutrustningar i Sverige och dessutom leverantörer i Europa och världen som står redo att skicka det du behöver till ditt projekt över natt. Vi ser det som vårt bidrag till ditt företags framgång att vi kan hjälpa dig med det du behöver – när du behöver det.

Tack vare vårt breda kontaktnät har vi stora möjligheter att finna just det du söker. Ring oss hellre en gång för mycket än en gång för lite – vi lovar att göra vårt bästa för att förse dig med det du behöver till din verksamhet!


Borrkronan till vänster har borrat 400 meter i berg hos Ing. Gunnar Jonsson i Göteborg. Den har slipats en gång vid 200 meter och kommer att användas till minst ett hål till efter slipning

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan.

5 + 3 = ?

Click here to add your own text