Namnbyte

Som ett led i integrationen in i Debe Flow Group byter Anytech namn till Debe Borrcenter. Namnvalet var självklart eftersom hela verksamheten i fortsättningen kommer att fokusera på borrning, maskiner och borrutrustning.

Vi ser ljust på framtiden och kommer att fortsätta ge våra kunder förstklassig service – både på fältet och i vår serviceverkstad. Vi kommer vara det självklara valet då det kommer till inköp av förbrukningsmaterial och hyra av borriggar och kompressorer etc.

Vi ser fram emot att höra hur vi kan hjälpa just dig!

Debe och Anytech

Vi är glada att kunna meddela att sedan den 1 juni har en majoritet av Anytech Scandinavia ABs aktier förvärvats av det välrenommerade företaget Debe Flow Group AB. De tidigare ägarna, Helena, Mats och Stefan är fortfarande aktieägare och kommer att stanna inom organisationen.

Omvärlden förändras och vi måste förändras med den. Våra kunder och deras projekt blir större och för att vara en aktiv spelare på marknaden behöver man ha goda resurser. För att kunna möta våra kunders behov behöver vi ha flera maskiner att hyra ut och kunna ha ett större och bredare lager. Samtidigt behöver vi ta steg i att specialisera oss för att bli ännu vassare och bättre med fokus på borrning, maskiner & service. Vi tre ägare är mycket spända och entusiastiska över att kunna fortsätta att driva vårt företag tillsammans med en stark ägare i ryggen.

NY MASKINLEVERANTÖR

Senaste tekniken ger lägre bränsleförbrukning

PERSONAL OCH LOKAL

Vi är ett glatt gäng i ett expanderande företag och självklart håller vi alltid öronen öppna efter rätt kompetens. Det vi söker i första hand är mångsidiga tekniker så om du är duktig på hydraulik, mekanik, elektronik samt radioteknik och du söker ett jobb där en uppgift aldrig är den andra lik – tveka inte att kontakta oss!

AKTUELLT 2020-05-01

Anytech Scandinavia AB är skapat ur

GRUSE Maskin & Teknik AB + Avanti Svenska Försäljnings AB

Kära kunder och leverantörer,

Som ni säkert vet så har GRUSE Maskin & Teknik AB och Avanti Svenska Försäljnings AB varit samma företag sedan i hösten 2019. Det nya namnet kommer från ägarnas efternamn; Ahlberg och Nygren, och vi vill att det dessutom skall påminna Dig om att vi hjälper till med vad ni än kan tänkas behöva inom borrning.

Anytech Scandinavian AB

Spjutvägen 15

746 50 BÅLSTA

Bg 531-9835

Organisationsnummer: 556960-1718  (samma som Gruse hade tidigare)

Maila era fakturor till: inbox.lev.962267@arkivplats.se

Andra kontaktvägar

Hemsida: www.anytechab.se

Växeltelefon: 08-591 435 15

Allmänt och försäljning: info@anytechab.se

Ekonomi och administration: ekonomi@anytechab.se

Personligt: förnamn@anytech.se

Varmt välkomna till Anytech Scandinavia AB!

Vänliga hälsningar från

Mats, Stefan och Helena med personal